جراحی بینی برای چه کسانی خطرناک است؟! برای افزایش درصد مرگ و عدم بازگشت به هوش چه می کنید؟
آیا جراحی بینی خطرناک است؟! رینوپلاستی برای چه کسانی خطرناک است؟ بعد از عمل بینی به خودمان نیامدیم؟ درصد مرگ و میر در جراحی بینی چقدر است؟ اینها اولین سوالاتی هستند که وقتی تصمیم به جراحی بینی می گیریم ناخودآگاه به ذهنمان خطور می کند. در این مقاله سعی می کنیم یک بار برای همیشه به این سوالات پاسخ دهیم!
خطر مرگ ناشی از جراحی بینی چیست؟
یکی از بزرگترین ترس های افرادی که با جراحی بینی روبرو می شوند این است که در حین عمل بمیرند.
تعریف کلی که برای تمام کارهای پزشکی وجود دارد این است که احتمال اینکه هیچ اتفاقی نیفتد صفر است، اما جراحی زیبایی یکی از کم خطرترین اقدامات پزشکی است. به این ترتیب در ایران سالانه 25000 عمل بینی انجام می شود و طبق آمار ممکن است میزان مرگ و میر این عمل هر دو سال به دو نفر هم نرسد. هر ساله با پیشرفت علم پزشکی این تعداد کاهش می یابد. در ادامه مقاله در مورد خدمات دکی یاب برای متقاضیان جراحی بینی صحبت خواهیم کرد و سپس در مورد اقدامات احتیاطی که احتمال هوشیاری آنها را بعد از عمل بینی افزایش می دهد صحبت خواهیم کرد!
چه رفتارهایی می تواند بعد از عمل بینی باعث از دست دادن هوشیاری شما شود؟!
استعمال دخانیات و مصرف تنباکو قبل از جراحی بینی، خوردن غذا بلافاصله قبل از جراحی بینی، مصرف برخی داروها و همچنین سابقه بیماری های زمینه ای مانند دیابت، احتمال بروز مشکلات جراحی بینی و یا حتی عدم بهبود هوشیاری در حین جراحی بینی را افزایش می دهد. اما نگران نباشید چند روز قبل از عمل با انجام آزمایشات ویژه و زیر نظر متخصص بیهوشی در صورت داشتن کوچکترین مشکل در عمل بینی به شما اطلاع داده می شود و راه های پیشگیری را به شما می گویند. .
عوارض جراحی بینی چیست؟
با وجود تمام فواید و مزایای جراحی بینی، این جراحی برای شما عوارض و خطراتی نیز دارد. عوارض و خطراتی که می تواند بر سلامت جسمی و روانی شما تأثیر بگذارد.
اما راه حل چیست؟ آیا نباید فقط بینی و صورت را درست کنیم؟ نه! انتخاب یک پزشک متخصص و مجرب و یک کلینیک معتبر و مراقبت های مناسب قبل و بعد از جراحی می تواند شما را از عوارض جانبی محافظت کند.
در زیر ده مورد از شایع ترین و مهم ترین عارضه های جراحی بینی را فهرست کرده ایم:
اگر نگران هزینه جراحی بینی هستید یا می خواهید از هزینه جراحی بینی مطلع شوید حتما از مقاله ویژه هزینه جراحی بینی در تهران دیدن فرمایید.
کاهش حس بویایی ناشی از عوارض جراحی بینی:
این یک عارضه موقتی است و معمولا با گذشت زمان برطرف می شود. به دلیل تورم و افزایش ترشحات بینی بعد از جراحی ایجاد می شود.
آسیب مجرای اشک پس از جراحی بینی:
این اتفاق در صورتی رخ می دهد که پزشک استخوان بینی را در طول جراحی بیش از حد برش دهد.
مشکلات تنفسی بعد از جراحی بینی:
اگر جراح شما در حین عمل فقط روی جنبه زیبایی بینی تمرکز می کند، دور از انتظار نیست که بعد از عمل دچار مشکل تنفسی شوید.
عدم تناسب بینی با صورت بعد از جراحی بینی:
یکی از عوارض بعد از جراحی بینی که از نظر زیبایی و روانشناختی حائز اهمیت است عدم تطابق بینی و صورت فرد است. در این حالت معمولاً بینی کوچک و غیر طبیعی صورت فرد را متعادل می کند.
عفونت های ناشی از عوارض جراحی بینی:
عفونت یک عارضه بالقوه همه جراحی ها است. تب، قرمزی، التهاب و غیره. علائم عفونت هستند، باید به پزشک اطلاع داده شود.
خونریزی بعد از جراحی بینی:
از آنجایی که مجرای بینی در حین عمل مسدود می شود، ممکن است بعد از عمل خونریزی ایجاد شود. اگر این خونریزی قطع نشود و زیاد باشد خوب نیست. رعایت مراقبت های قبل و بعد از عمل تاثیر مستقیمی بر این عارضه دارد.
واکنش به بیهوشی:
این مشکل خطرناک ترین موردی است که می تواند حتی یک زن خوب را به خطر بیندازد. این در موارد حساسیت و واکنش به داروهای بیهوشی رخ می دهد.
عدم تقارن سوراخ های بینی:
گاهی اوقات عدم تقارن بینی بعد از جراحی قسمتی است که در این موارد باید نادیده گرفته شود. اگر این عدم تقارن زیاد باشد، نیاز به جراحی بینی پیشنهاد می شود.
نکروز بافت بینی:
مسلماً یکی از بدترین عوارض ممکن پس از جراحی بینی، نکروز یا سیاه شدن پوست است. علت نکروز ممکن است به دلیل تخریب بافت بینی در حین جراحی، عفونت شدید بعد از جراحی و غیره باشد.
سوراخ شدن سپتوم:
یکی دیگر از عوارض احتمالی آسیب یا سوراخ شدن دیواره میانی بینی است.
گروه دکیاب دارای سال ها تجربه همکاری با بهترین جراحان بینی در شیراز می باشد. مشاوران این مجموعه شما را به بهترین پزشک متناسب با شرایطتان راهنمایی می کنند. از طریق لینک زیر می توانید مشاوره رایگان دکی یاب را دریافت کنید.
نکات مهم برای کاهش عوارض جراحی بینی
همانطور که اشاره کردیم مراقبت های دقیق قبل و بعد از جراحی بینی می تواند تا حد زیادی عوارض جراحی را کاهش دهد. مهم ترین درمان قبل و بعد از جراحی بینی را برای شما آورده ایم. به یاد داشته باشید که اولین قدم برای یک جراحی موفق و رضایت بخش، انتخاب پزشک مناسب است و قدم دوم تعهد شما به مراقبت است.
مجموعه دکیاب برای برداشتن اولین قدم که ابتدایی ترین قسمت جراحی بینی در شیراز است در کنار شماست. برای مشاوره رایگان تخصصی برای انتخاب پزشک مناسب با تیم پزشکان مشاور دکیاب تماس بگیرید.
مراقبت های قبل از جراحی بینی:
حداقل دو هفته قبل از عمل بینی از کشیدن سیگار خودداری کنید.
حداقل 2 هفته قبل از عمل از داروهای رقیق کننده خون (مانند آسپرین) استفاده نکنید.
سعی کنید چند روز قبل از جراحی آب و مایعات بیشتری بنوشید
۸ ساعت قبل از عمل از خوردن و آشامیدن خودداری کنید. در طول بیهوشی معده باید کاملا خالی باشد.
مراقبت های بعد از جراحی بینی:
به مدت 24 ساعت پس از جراحی از کمپرس سرد زیر چشم و اطراف بینی استفاده کنید تا تورم و کبودی صورت کاهش یابد.
در چند روز اول پس از جراحی، رژیم غذایی متشکل از مایعات و غذاهای نرم داشته باشید که نیازی به جویدن ندارند.
از انجام کارهایی که به بینی فشار وارد می کند، مانند بلند کردن اجسام نازک یا سنگین خودداری کنید.
هفته اول بعد از عمل در وضعیت صحیح بخوابید. وضعیتی که چند بالش زیر سر و سر بالاتر از بدن باشد مناسب ترین حالت است.
در ماه اول از لبخند زدن، خندیدن و صحبت زیاد خودداری کنید
اگر عطسه یا سرفه می کنید، سعی کنید دهان خود را باز نگه دارید تا به بینی خود فشار نیاورید
سن مناسب برای جراحی بینی چه سنی است؟
یکی از اولین سوالاتی که افراد زیر 18 سال یا والدین آنها اغلب می پرسند این است: حداقل سن برای جراحی بینی چقدر است؟
در این مورد نظر بسیاری از جراحان این است که حداقل زمان جراحی بینی زمانی است که فرد به بلوغ جسمی و روحی رسیده باشد. این سن برای افراد مختلف (دختر و پسر) متفاوت است و معمولا بین 16 تا 18 سال متغیر است. آناتومی نوجوانان مهم است زیرا استخوان ها و غضروف های انسان به اندازه کافی بالغ هستند و پس از جراحی تغییر نمی کنند.
اهمیت جنبه روانی بلوغ به این دلیل است که فرد تحت تأثیر احساسات تصمیم نمی گیرد و می تواند مسئولیت تصمیمات خود را بپذیرد. تشخیص بلوغ ذهنی در روز معاینه بر عهده جراح است.
مراجعه به سایت: https://payju.ir/content/لیست-پزشکان-متخصص-جراحی-بینی-در-شیراز